Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Afera Ruby Srcolomka

Berlusconi zbog Ruby smišlja novi zakon

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijanski premijer Silvio Berlusconi kazao je kako će predložiti nove zakone kojima bi se istražne suce spriječilo da istražuju državne izabrane predstavnike.

Berlusconi ponovno pokušava sa starim obrascem - donošenja zakona kojim će se zaštiti od kaznenog progona. Onaj najnoviji koji mu prijeti vezan je uz optužbe o aferama s maloljetnom Ruby. U televizijskom obraćanju očito napet Berlusconi još jednom je porekao bilo kakvu umiješanost. 'Želim se što prije suočiti sa sucima i pobiti ove optužbe kako bi se slučaj što prije zatvorio. Ja se ne mogu predstaviti javnim tužiteljima koji za to nisu kompetentni', kazao je Berlusconi ističući kako ga milanski istražitelji dovode pred sud 28. put u 17 godina.

Pročitajte i ovo Milorad Dodik i suradnici Reakcije na Schmidtovu odluku Predstava za javnost ili razlog za brigu? Parlament Republike Srpske usvojio nacrt zakona koji bi im davao znatno veće slobode Europska iskaznica za osobe s invaliditetom Šok za mnoge ''Dobili smo iskaznicu za osobe s invaliditetom, a dijete je zdravo'': Provjerili smo o čemu se radi

>> Izvela striptiz premijeru i ušla u vladu

Berlusconi se trebao pojaviti na razgovoru prošli tjedan, no on to nije učinio jer smatra da milanski istražitelji 'nemaju pravo voditi slučaj'.
'Potpuno je apsurdno da me optužuju za seks s Ruby koja je sama rekla da sa mnom nije bila u bilo kakvom odnosu. Ja sam miran i svi vi možete biti mirni jer istina uvijek pobjeđuje. Vlada će nastaviti s radom i parlament će poduzeti određene reforme kako bi garantirali da neki istražni suci ne mogu na takav način riješiti osoba koje je narod izabrao', poručio je Berlusconi televizijskom gledateljstvu, javlja Reuters.

Ruby izdala cimerica

Fatalna Ruby Srcolomka proživljava svojih pet minuta slave i dobro se snalazi u javnim nastupima. U zadnjem se pred tv-kamerama u suzama zaklinjala kako je Berlusconi 'nije ni taknuo'.

Međutim, u cijelu priču sad se uključila i stanovita Rubyna cimerica koja je policiji kazala kako je Marokanka ipak spavala s premijerom. 'Sjećam se kako je Ruby govorila da joj je Berlusconi blizak prijatelj, da je često u njegovoj kući gdje su znali večerati i plesati. Također mi je kazala kako je spavala s njim za što joj je davao mnogo novca', javlja CNN.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene