Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Playman a ne playboy'

Berlusconi: Što više homoseksualaca to manje konkurencije za nas!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Jedina stvar za koju me nisu optužili jest da sam gay. Nemam ništa protiv homoseksualaca. Dapače, što ih je više, to je manje konkurencije za nas', izjavio je bivši talijanski premijer Silvio Berlusconi.

To nije prvi put da Berlusconi iznosi svoje mišljenje o homoseksualcima, svojedobno je izjavio da je bolje gledati djevojke. Ovu je izjavu pak, dao za američki mjesečnik The Atlantic koji je razgovor s bivšim talijanskim premijerom objavio je pod naslovom 'Berlusconi zimi'.

Pročitajte i ovo Silvio Berlusconi - 2 Rukom sve zapisao Jedna osoba šokirana potezom preminulog Berlusconija: Objavljeni detalji oporuke i zadnje riječi koje je napisao djeci Ispraćaj bivšeg talijanskog premijera proglašen dan žalosti FOTOGALERIJA Tisuće Talijana na pogrebu bivšeg premijera Berlusconija: Pogledajte tko je sve došao na ispraćaj

Berlusconi je ponovno izjavio kako je ušao u politiku da bi spriječio vladavinu komunista u Italiji te kako nijedan političar nema potporu građana kao on. Novinar ga je podsjetio da nije uspio postati talijanski pandan Margaret Thatcher jer se nije sučelio sa sindikatima, nije uveo reformu na tržištu rada, nije modernizirao zemlju... Berlusconi je priznao da nije uspio u reforme uvjeriti 51 posto Talijana, ali je dodao kako ga 30 posto talijanskih birača još uvijek obožava.

Govorio je i o seks-skandalima, o Noemi Letiziji i Ruby Rubacuori. Novinar mu je predbacio da su i Talijani platili zbog njegovih skandala na što je Berlusconi kazao kako mu je žao za Talijane, ali i da nije učinio ništa zbog čega bi trebao tražiti oprost. 'To su bile samo večere. Nisam playboy, eventualno sam playman' – kazao je Berlusconi. (Agencija VLM)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene