Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traži 450 milijuna eura

Berlusconi prodaje luksuznu vilu na Sardiniji, mjesto raskalašenih zabava

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši predsjednik talijanske vlade Silvio Berlusconi namjerava prodati svoju luksuznu vilu na Sardiniji, koja je proteklih godina zbog raskalašenih zabava s mladim starletama privlačila pozornost svjetske javnosti, a u međuvremenu se već javila nekolicina zainteresiranih kupaca.

Emir Abu Dabija, jedan poduzetnik iz Londona i nekolicina ruskih magnata zanimaju se za Berlusconijevu vilu Certosu u poznatom ljetovalištu Porto Rotondo na Costi Smeraldi na Sardiniji, objavio je jedan list. Prema istome izvoru, Berlusconi za vilu traži 450 milijuna eura.

>> Berlusconi oštro kritizirao 'hegemoniju' Njemačke

Vila, površine 2.500 četvornih metara s pogledom na more nalazi se u parku veličine 80 hektara s egzotičnim biljkama koje Berlusconi sam njeguje. U parku se nalaze i dva jezera, umjetni vulkan i amfiteatar. Berlusconi od 1988. ljetuje u vili Certosi, a rado je onamo pozivao druge državnike.

>> Berlusconi se vratio politici i napao Montijevu vladu

Predsjednik britanske vlade Tony Blair bio je Berlusconijev gost u vili Certosi 2005., ruski predsjednik Vladimir Putin ondje je ljetovao 2003., a 2008. gost u vili bio je predsjednik češke vlade Mirek Topolanek, čiji je boravak postao poznat po objavljenim obnaženim fotografijama. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Pročitajte i ovo Silvio Berlusconi - 1 ima leukemiju 86-godišnji Silvio Berlusconi izašao iz bolnice nakon šest tjedana Silvio Berlusconi - 1 u 87. godini Preminuo je Silvio Berlusconi, zločesti dečko talijanske politike

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene