Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Preminula u bolnici

Berlin: Tigar rastrgao čuvaricu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tigar u koelnskom zoološkom vrtu u subotu je napao i ubio čuvaricu prije no što je ustrijeljen, rekao je glasnogovornik ZOO-a.

Vrata kaveza nisu bila dobro zatvorena, što je tigru omogućilo da skoči na čuvaricu i izgrize je. Žena je od ozljeda preminula u bolnici.

Pročitajte i ovo Prosvjed u Berlinu Protive se presudi suda Neobičan prizor u prijestolnici: Blokirali najpoznatiju znamenitost grada i ne odustaju od svojih zahtjeva Slika nije dostupna VIDEO: Tigar i pas postali nerazdvojni prijatelji

>> Provalio u ZOO vrt pa ga rastrgali tigrovi

Tigra je ustrijelio sam ravnatelj ZOO-a Theo Pagel, dodao je glasnogovornik. Policija je nakon incidenta nakratko zabranila pristup području no ZOO je poslije ponovno otvoren za posjetitelje.

Koelnski zoološki vrt osnovan je 1860. te je jedan od najstarijih i najpoznatijih u Njemačkoj, a u njemu je oko 700 životinjskih vrsta s ukupno 10.000 životinja. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene