Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nepoznati razlozi privođenja

Beograd: Uhićen vlasnik ‘Kurira’ i ‘Glasa naroda’

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlasnik beogradskih dnevnih listova ‘Kurir’ i ‘Glas javnosti’ Radisav Rodić uhićen je u utorak navečer i za sada još nisu poznati razlozi njegovog privođenja, javili su beogradski elektronički mediji.

Rodića su, po nalogu Okružnog tužiteljstva u Beogradu, na obavijesni razgovor priveli pripadnici Službe za borbu protiv organiziranog kriminala MUP-a Srbije. Prvo općinsko javno tužiteljstvo u Beogradu 18. rujna je, kako se navodi, podnijelo zahtev za provedbu istrage protiv Rodića zbog sumnje da je izvršio kazneno djelo utaje poreza i time oštetio državu za više od 203 milijuna dinara (oko 2,2 milijuna eura).

Pročitajte i ovo Svaki glas je bitan Svaki glas je važan Ne dopustite susjedu Peri, zbog kojeg nemate krov i lift u zgradi, da vas u srijedu opet zezne: Obucite se i izađite na izbore Policija - 1 Statistika Tko je prosječni hrvatski kriminalac, koje je dobi i zbog čega završi iza rešetaka?

Ističe se kako bi to moglo biti u vezi sa njegovim uhićenjem. Mediji su također prenijeli i zajedničko priopćenje redakcija listova u Rodićevom vlasništvu, u kojem se kaže da je njegovo uhićenje ‘nastavak obračuna jednog ministra i jedne stranke s neovisnim novinama’. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene