Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Beograd ima informacije o Mladiću, ali ne i rezultate potrage

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon raspisivanja nagrade od milijun eura za svaku informaciju koja bi mogla dovesti do uhićenja Ratka Mladića, Beograd je primio određene 'migove', ali za sada nema nikakvih rezultata, rekao je Rasim Ljajić.

'Dobili smo određene migove i informacije, ali za sada nema rezultata', rekao je Rasim Ljajić, srpski ministar zadužen za suradnju s Međunarodnim kaznenim sudom za bivšu Jugoslaviju.

Pročitajte i ovo Ivana Petrović nagrada Zlatni Studio Ivana Petrović najbolja je televizijska novinarka: "Sinonim za znanje, profesionalnost, iskustvo" Ilustracija Tko smije znati? Dali mu broj da nazove rodilište pa mu rekli da mu ne smiju otkriti - ništa. Liječnica: "Ljudi koji žele informacije nam prijete, a mi smo nezaštićeni"

Nakon susreta s europskim povjerenikom za proširenje Ollijem Rehnom u Bruxellesu Ljajić je naglasio kako je ta nagrada imala učinke jer je stvorila ozračje koje pokazuje političku volju da se locira i uhiti bivšeg vojnog šefa bosanskih Srba Ratka Mladića i još trojicu bjegunaca koje traži ICTY.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene