Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lagali u iskazu?

Beograd: Tinejdžer ipak nije upucan iz automobila, uhićeni njegovi prijatelji!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako su prijatelji ubijenog 16-godišnjaka isprva tvrdili kako je tinejdžer stradao u rafalnoj paljbi iz jurećeg automobila, policijska istraga pokazala je nešto sasvim drugo.

Zbog ubojstva 16-godišnjeg Marka J. na kojeg je sinoć pucano u dvorištu osnovne škole Aleksa Santić u beogradskom naselju Kaluđerica privedene su tri osobe, prijatelji ubijenog, zbog sumnje da su imali veze s ubojstvom tinejdžera.

Pročitajte i ovo Istraga u Srbiji - 3 jeziv slučaj u Srbiji Mučna potraga za tijelom malene Danke, psihijatar o strašnom zločinu: "Nedostatak empatije, suosjećanja, iskrivljenih moralnih vrijednosti..." Bor: Građani pale svijeće za ubijenu djevojčicu Danku - 1 Ogromna tuga u Srbiji FOTO Prizori koji trgaju srce: Stanovnici Bora opraštaju se od Danke, djeca ostavljala balone i igračke

U beogradskoj policiji potvrdili su kako je pronađen pištolj iz kojeg je najvjerojatnije pucano u 16-godišnjaka, a koji je, vjeruje se, bio u posjedu nekoga iz društva u kojem se nalazio ubijeni tinejdžer, prenosi Alo.

Tinejdžer ubijen u rafalnoj paljbi u školskom dvorištu!

Ovo je sasvim suprotno prvotnoj teoriji o stradavanju 16-godišnjaka. Prijatelji koji su se nalazili s njim kazali su policiji i Markovim roditeljima da je njihovog sina pogodio zalutali metak kojeg su ispalili nepoznati muškarci iz jurećeg automobila.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene