Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Itekako privukla pažnju

Belgijska ministrica zdravstva ušetala u parlament s urnebesnom maskom na licu, postala hit na društvenim mrežama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Belgija je u utorak prvi put od 10. ožujka objavila kako nema smrtnih slučajeva povezanih s bolesti COVID-19 te je od prošlog tjedna obavezno nošenje maski u trgovinama, kinima i muzejima. Odabirom maske pažnju je privukla i ministrica zdravstva.

Maggie De Block, belgijska ministrica zdravstva, u utorak je u parlamentu nosila masku s printom svog lica i privukla pažnju medija i korisnika društvenih mreža. Fotografiju s maskom na licu stavila je na svoj Twitter profil i napisala da sav prihod od prodaje maski ide u humanitarne svrhe.

Pročitajte i ovo Belgijanci traže prekid vatre između Izraela i Palestine Izrael obećao istragu Bombardirana belgijska agencija u Gazi: "Napadom na civilnu infrastrukturu prekršeno je međunarodno humanitarno pravo" Nicole de Moor Ljudska prava Tražitelji azila dobili slučaj na sudu: Državnoj tajnici zaplijenjen zamrzivač i aparat za kavu

 

 

Inače, u Belgiji koja ima 11,5 milijuna stanovnika, broj smrti iznosio je 850 na milijun što je, s izuzetkom državice San Marino, najveći postotak smrtnosti u svijetu.

Vrhunac smrti u jednom danu Belgija je dosegnula 12. travnja kada su umrle 343 osobe od posljedica covida-19.

Krivulja potvrđenih zaraza dramatično je pala, ukupno 62.781, iako je dnevna brojka u zadnjih sedam dana prosječno iznosila 95, što je za 11 posto više od prethodnog tjedna.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene