Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Beba dobila dozvolu za oružje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako tek slovka i jedva da može hodati, 11-mjesečni Bubba Ludwig već je punopravni član Američkog društva vlasnika vatrenog oružja.

Dječak je vlasnik 12 kalibarske Berette, pištolja i sačmarice registrirane na njegovo ime. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Liječenje se nastavlja Misteriozan slučaj: Otkriveno u kakvu je stanju beba koja je s teškim ozljedama glave dovezena u bolnicu Beba velikog bijelog morskog psa Sve dokumentirali VIDEO Vjeruju da su jedini koji su vidjeli mladunče velike bijele psine: ''Ovo bi mogao biti prvi dokaz koji imamo o njima u divljini''

Sačmaricu je Bubba dobio na dar od ponosnog djeda kada je bio star svega dva tjedna. Država Illinois prošli je mjesec i zakonski odobrila dječaku posjedovanje oružje. 

No, ova suluda odredba dospjela je u medije i u državi čiji su zakoni i građani obožavatelji vatrenog oružja. 

'Ispunio sam obrazac u kojem sam napisao da je dugačak 60 centimetara i težak 9 kilograma, čak sam i priložio njegovu fotografiju', kaže Howard Ludwig, otac koji je sina prijavio za dozvolu. 

30-godišnji Ludwig na kraju prijave sinu je u ruku dao novčić kako bi se potpisao na formular. 

'Očekivao sam da ću dobiti povratno pismo u kojem piše da sam idiot. Kada sam dobio potvrdni odgovor, odnosno dozvolu za oružje, bio sam šokiran, nisam mogao vjerovati', objsnio je otac.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene