Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obratio im se iz doma

Felix fanovima: 'Hvala na podršci i što ste bili sa mnom na rubu svemira'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Austrijski pustolov Felix Baumgartner jučer je oborio rekord star 52 godine, nakon čega se kratkim videom obratio svim svojim obožavateljima na Facebooku.

Odmah nakon skoka i obraćanja medijima, neustrašivi Baumgartner sjeo je za računalo i na svojoj Facebook stranici objavio kratki video u kojem se svim svojim obožavateljima na Facebooku zahvalio na podršci.

>> 'Kad stojite na rubu svijeta, samo se želite vratiti živi'

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'S ruba svemira' VIDEO Puštena nova snimka koja brzo postaje HIT na internetu Slika nije dostupna Skok za pamćenje VIDEO IZ TRI KUTA: Nova snimka povijesnog skoka s ruba svemira!

'Bok svima, evo mene opet, upravo sam se vratio s male proslave. Gotovo je jedan sat ujutro. Jako sam umoran, ali i vrlo sretan zbog toga što smo, nakon pet godina, ispunili našu misiju. Hvala vam svima, svi ste bili dio tima i svi ste pratili sve ovo što se događalo. Hvala vam na porukama i što ste sa mnom bili na rubu svemira, cijenim to. Moram ići spavati sad, preumoran sam, ali sretan. Vidimo se sutra!', rekao je Baumgartner.

Podsjetimo, jučer je Baumgartner srušio rekord Josepha Kittingera iz 1960. godine te postao prvi čovjek koji je pri slobodnom padu probio zvučni zid

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene