Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaboravan ministar obrane

Barak zaboravio tajne dokumente u hotelu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izraelski ministar obrane Ehud Barak ostavio je prošlog mjeseca dokumente s oznakom 'najveće tajnosti' u hotelskoj sobi u Londonu, otkrio je drugi privatni kanal izraelske televizije.

Barak je ostavio dokumente u hotelu Park Plaza u Westminsteru, u Londonu, gdje je kratko boravio čekajući zrakoplov za New York. Na nekim dokumentima bile su ministrove osobne zabilješke, dodaje televizija.

Dokumente je pronašao izraelski poduzetnik kojemu je ista soba dodijeljena nakon Barakova odlaska. Taj je poduzetnik telefonirao čelnicima izraelske sigurnosne službe koji su preuzeli dokumente.

Ministarstvo obrane je potvrdilo da je Barak zaboravio dokumente istaknuvši da nisu bili 'jako povjerljivi'. Kako navodi ministarstvo, a prenosi televizija, izgred se dogodio zato što je agent koji je trebao temeljito pregledati sobu nakon Barakova odlaska iz hotela, propustio to učiniti. (Hina)

Pročitajte i ovo Hotel u Splitu - 2 Susjedi nisu oduševljeni Misteriozna Ukrajinka kupila je pet luksuznih nekretnina: Navodno je upletena u aferu s prodajom namirnica vojsci Ilustracija (Foto: Guliver/Thinkstock) Skandal u Australiji Stotine tajnih dokumenata vlade pronađene u ormarićima u second-hand shopu

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene