Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Banjalučka policija pretresla je kuću muškarca koji je napravio Facebook stranicu 'Rušimo Dodika'.


Banjalučka policija je pretresla kuću i uzela izjavu muškarca koji je napravio Facebook stranicu 'Rušimo Dodika'. Glasnogovornica CHB Banja Luka Marija Markanović tvrdi da se kuća muškarca pretresla zbog sumnje da posjeduje predmete koji potječu iz kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga te kaznenih djela protiv platnog prometa.  Pretres je izvršen na osnovi naredbe Osnovnog suda Banja Luka.

Vezani članci Ivana Petrović Održan sastanak Plenkovića s Čovićem i Izetbegovićem: "Ovo su neformalni susreti koji vode k nečemu" Noćni vukovi (Foto: AFP) Najozloglašenija ruska motoristička banda u Banjoj Luci: ''U misiji smo obnove 'duhovnih veza' sa Srbima''

Milorad Dodik: Cilj Republike Srpske je samostalnost

No, s druge strane, muškarac čija je kuća pretresena tvrdi da su ga tijekom šestosatnog ispitivanja u policiji uglavnom ispitivali o Facebook grupi koju je napravio te o njegovim kontaktima s predsjednikom udruženja građana 'Slobodna Republika' Nikolom Dronjkom te dodao da se radi o 'progonu neistomišljenika'.

Kako piše Klix.ba, muškarac je kazao da su policajci, kojih je bilo oko 20, prestrašili njegovu suprugu i dijete. Iz policije navode da su postupali u skladu sa zakonom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook