Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Brutalni napad

VIDEO U očima morskog psa vidio se očaj. Evo zbog čega!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za vrijeme ovog napada na tigrastog morskog psa u njegovim se očima, tvrdi autor snimke, vidio očaj.

Tri kita ubojice brutalno su napala i usmrtila tigrastog morskog psa. Uspaničenog morskog psa zajednički su natjerali da dođe na površinu, a on je bezuspješno pokušavao pronači utočište u obližnjem brodu. Autor filma tvrdi da je u njegovim crnim očima mogao vidjeti očaj.

Pročitajte i ovo Morski pas pronašli tijelo Morski pas napao i ubio tinejdžera blizu plaže koju obožavaju turisti Napad morske nemani na turista u Meksiku Predator iz vode Horor usred zabave: Igrali se s djetetom na plaži pa slučajno snimili krvavi napad nepoznate nemani u moru

VIDEO Ona je ubila više ljudi nego morski psi i krokodili zajedno!

Velika orka prevrnula je morskog psa na leđa i izazvala stanje paralize, istovremeno grizući nejgove peraje. Orke su naizmjenice napadale i 'skidale' preko dva metra dugog morskog psa, a onda nestale u oceanu. Brutalni napad snimljen je u blizini obale Kostarike, a autori su podvodna fotografkinja Caroline Power i morski biologo Nicholas Bach.

'Nakon što su orke otšle mi smo samo stajali u čamcu, zurili u ocean i razmišljali o onome što smo vdjeli', ispričala je Caroline koja vjeruje da je ovo prvi put da je dokumentiran napad orki na tigrastog morskog psa.

VIDEO Monstruozne meduze uništile podmorje - Norveška u strahu!

'Tigrasti morski pas je top predator u tim vodama, a vidjeti ga kako je srušen s vrha hranidbenog lanca, kako se boji i bori za svoj život je prilično nevjerojatno', dodala je.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene