Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'To nisu moje poruke'

Balkanski kralj kokaina: 'Ja vam nisam mala od skandala'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Darko Šarić danas je ponovno zanijekao da je radio pod pseudonimom Zoki te da poruke koje tužiteljstvo spominje kao dokaz, nisu njegove.

U Beogradu je danas nastavljeno suđenje Darku Šariću kojeg se sumnjiči za organizaciju grupe koja je krijumčarila 5,7 tona kokaina. Jedna od tvrdnji tužiteljstva jest da je Šarić radio pod pseudonimom Zoki na što je Šarić prije nekoliko dana rekao 'da u Indiji vjeruju u kravu pa i tužitelj može vjerovati da je on Zoki".

Pročitajte i ovo Ilustracija Suđenje Mormonski par ubio dvoje djece i ženu: Mališane su nazivali zombijima, vjerovali u sudnji dan - "Nezgodne smrti se događaju" Privođenje: Ivica Pavlačić - Para Nepravomoćna presuda Dobio 19 godina zbog ubojstva na Lemić Brdu: "Bili ste ljuti na njihove braniteljske mirovine? Možda vam se i od alkohola o pomutio um"

Danas je pojasnio kako nije bio ironičan te da osporava da je radio pod spomenutim pseudonimom.

Skidaju ga golog dva puta dnevno, ne može zadovoljiti seksualne potrebe

'Tužitelj može ovdje dovesti jedino pijanog generala Papaju, da bulazni. Misli da sam mala od skandala, ali ja to nisam', rekao je Šarić i ponovio da SMS poruke koje tužiteljstvo predstavlja kao dokaz i izvodi već treći dan za redom, nisu njegove, piše Alo.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene