Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija u Sloveniji

Bacio kćerkicu s 9. kata pa skočio za njom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obiteljska tragedija u Sloveniji. Muškarac je s 9. kata bacio svoju 5-godišnju kćer, a zatim je i sam skočio.

Dijete je preživjelo, ali je u životnoj opsnosti, dok pomahnitali otac nije preživio pad. Policija je potvrdila da se tragedija dogodila sinoć oko 19 sati. Muškarac je prvo zaprijetio da će skočiti s 9. kata zajedno s kćeri.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Traje očevid Tragedija u Varaždinu: Utopio se muškarac na kupalištu Slika nije dostupna Tragedija u Sloveniji Umrla djevojčica koju je otac bacio s 9. kata

Vatrogasci i policija pokušali su ga uvjeriti da ne skoči, a u međuvremenu se postavio i zaštitni balon, piše 24ur.com. Nažalost, muškarac nije poslušao spasilačke ekipe te je bacio djevojčicu, a pritom je još uzeo i zalet. Djevojčica je pala pokraj zaštitnog balona, na parkirani automobil.

Nakon što je poludjeli otac bacio svoju kćer policija mu je pokušala provaliti u stan i zadržati ga, no on je bio brži te je skočio kroz prozor. Pao je na betonsku ogradu i umro na mjestu događaja.

Neslužbeno se doznaje da su otac, inače bivši policajac i majka nesretne djevojčice živjeli odvojeno. 24ur neslužbeno doznaje da muškarac i prije bio optužen zbog obiteljskog nasilja. Radio Krka piše da je njegova prva supruga zaštitu morala potražiti u sigurnoj kući u Novom mestu.

Muškarac zbog toga nije dobio otkaz nego je prebačen na drugo radno mjestu u Ljubljani, neslužbena je informacija 24ur.com. Kada je upoznao novu suprugu, nastavio je s nasilnim ponašanjem. Zbog nasilja u obitelji muškarac je na kraju ipak ostao bez posla i završio u zatvoru. Radio Krka piše da je iz zatvora izašao u siječnju ove godine.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene