Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Spustili maske za kisik

Avion s 245 putnika hitno sletio zbog užasnog smrada tropskog voća

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Voće durijan zbog intenzivnog i neugodnog mirisa zabranjeno je u nekim dijelovima Azije. Zrakoplov na letu iz Montreala za Vancouver imao je pošiljku u teretnom dijelu aviona.

Let Air Canada Rougea 17. rujna poletio je iz Montreala za Vancouver, ali pilot je ubrzo zatražio dozvolu za hitno slijetanje i vratio se u Montreal. Razlog je bio užasan smrad koji se širio zrakoplovom Boeing 767 u kojem je bilo 245 putnika i osam članova posade, prenosi Flight Global.

Pročitajte i ovo Justin Trudeau Bez posljedica Kanadski obavještajci: Kina se već dvaput umiješala u parlamentarne izbore Ural Airlines avion Čeka se istraga VIDEO Misterij u polju: Hitno sletio zrakoplov sa 159 putnika

Kako na visini od dva kilometra nisu mogli utvrditi koji je uzrok smrada, posada je putnicima spustila maske s kisikom te su se vratili na aerodrom s kojeg su i krenuli. Tamo su otkrili da se smrad širio iz teretnog dijela aviona u kojem je bila pošiljka durijana, voća koje neki smatraju najsmrdljivijem na svijetu. Snažan slatkast miris koje neke podsjeća na smarad gnjilog luka ili kanalizacije pa je u nekim dijelovima Azije, poput Singapura, durijan zabranjen.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene