Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uzrok nepoznat

Avion pao pri polijetanju i zapalio se. Poginulo svih 7 putnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nesreća se dogodila u blizini Bostona u SAD-u.

Privatni zrakoplov koji je prevozio sedmero putnika pao je i zapalio se u subotu navečer tijekom polijetanja u Bedfordu u Massachusettsu.

Pročitajte i ovo Zrakoplovu Boeing 777 otpao kotač Boeing 777 VIDEO Drama na letu: Zrakoplovu otpala guma i pala na parking, uništeno nekoliko automobila Pad zrakoplova u Nashvilleu Tragedija u Nashvilleu Avion pao na autocestu pa eksplodirao: "Poginulo je pet osoba, sreća što nije udario u zgradu"

Informaciju da su su svi putnici i članovi posade Gulfstreama IV poginuli, potvrdila je direktorica zračne luke Hanscom Field Sharon Williams, javlja CNN. Williams je kazala da su obavijestili rodbinu stradalih, ali nije željela objaviti njihove identitete.

Zračna luka Hanscom Field vojni je i ujedno civilni objekt koji se nalazi 20 kilometara od Bostona u šumovitom području. Osim vojske, za letove je koriste i mnoge privatne kompanije.

Prekinuta potraga za letom MH370: Signali nisu dolazili od crne kutije

Iz američke uprave za zračni promet koja istražuje nesreću kazali su da je zrakoplov trebao poletjeti prema Atlantic Cityju. Još uvijek se ne zna što je uzrokovalo nesreću. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene