Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nerazjašnjen incident

Automobilom sletio u Grand Canyon

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neobična prometna nesreća, koja se dogodila pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima dogodila se u američkom Grand Canyonu. Muškarac je s ruba ponora automobilom sletio ravno u provaliju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Djevojčica pala u Grand Canyon! Slika nije dostupna Video: 'Nebeska šetnja' Grand Canyonom

Obavijest o slijetanju automobila s ruba Grand Canyona dobila je služba rendžera Nacionalnog parka Grand Canyon kojima je rečeno kako je jučer oko šest sati ujutro po lokalnom vremenu vozilo sletjelo s ruba kanjona pored hotela El Tovar, javljaju američki mediji.

Policija i istražitelji pronašli su otiske guma pored mjesta slijetanja, koje vode prema rubu. Spasioci su se na dno kanjona spustili pomoću užadi, gdje je na dubini od 200 metara pronađeno vozilo i mrtav muškarac u njemu. 'Upravo se radi na tome da se tijelo poginulog muškarca i vozilo izvade iz kanjona', izjavila je glasnogovornica nacionalnog parka Shannan Marcak. Služba nacionalnog parka pokrenula je i službenu istragu oko incidenta.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene