Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava u Kini

Autocesta se odlomila od stijene i povukla kombi u ponor od 1.000 metara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šokantne fotografije kolapsa autoceste sa stijene u Kini, podigle su veliku prašinu među kineskim korisnicima interneta.

Kineske vlasti nisu objavile nikakvo objašnjenje, a fotografije su snimljene prije dva dana u okrugu Yunnan Luchun. Putem kineske društvene mreže objavio ih je biznismen iz Pekinga, Shi Xingfeng.

Pročitajte i ovo Vožnja u pijanom stanju autocesta A3 Vozač sa skoro tri promila vozio u suprotnom smjeru na autocesti! Spasili psa s litice - 7 zapeo u jami FOTO Umislio da je divokoza? HGSS-ovci spašavali psa s litice u starom rudniku

'Kombi je sletio s te autoceste, koja se nalazi na otprilike jednom kilometru visine. Kad se to dogodilo, upitao sam se zašto je kombi naglo nestao. Ispostavilo se kako ga je sama autocesta odvela u provaliju. Naša vlada, nevjerojatno, ima hrabrosti staviti tako 'divnu' autocestu u promet', komentirao je Xingfeng, a prenosi shanghaiist.com.

Vodeći kineski mediji nisu prenijeli ovaj događaj, no fotografije govore same za sebe. Prosudite sami.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene