Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Samo troje preživjelih

Autobus se zabio u cisternu s metanolom, 36 mrtvih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na sjeverozapadu Kine je u sudaru autobusa i cisterne koja je prevozila metanol poginulo 36 osoba, izvijestili su kineski državni mediji.

Nesreću, koja se dogodila u dva sata ujutro, preživjelo je troje od 39 osoba koje su bile u autobusu i oni se nalaze u bolnici, izvijestila je agencija Xinuhua.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nesreća na Viru Quadom sletio s litice i pao u more, ima teške ozljede Prometna nesreća u Hrastovcu Tragedija u Hrastovcu Mladi vatrogasac poginuo u prometnoj nesreći, kolege se oprostile od njega dirljivim riječima: "Otišao je prerano"

>> Najmanje 92 mrtva u eksploziji cisterne, poginuli žene i djeca

Nesreća na autocesti u pokrajini Shanxi posljednja je u nizu prometnih nesreća koje ukazuju na opasno stanje na kineskim cestama. Prometne nesreće su među vodećim uzrocima smrti u Kini, po podacima koje iznose dužnosnici javnih zdravstvenih službi, jer na kineske ceste u sve većem broju izlaze novi i loše obučeni vozači.

Po podacima policije koje su prenijeli državni mediji, godišnje je tijekom posljednjeg desetljeća u prometnim nesrećama u Kini ginulo 100.000 ljudi, no taj je broj prošle godine pao na 70.000. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene