Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Austrija je privremeno suspendirala s dužnosti svog diplomatskog predstavnika na Kosovu veleposlanika Waltera Mariu Stojana nakon što je pretukao svoju suprugu, piše dnevnik na albanskom Zeri.


'Austrijski veleposlanik u Prištini Walter Maria Stojan poslan je privremeno na neplanirani odmor', rekao je diplomatski izvor prištinskom dnevniku. Udaljavanje veleposlanika s Kosova rezultat je burne reakcije u Austriji nakon što je informacija da je pretukao suprugu Irinu Stojan Kariskowu dospjela u javnost.

Vezani članci Veleposlanik Italije u Kongu Luca Attanasio Veleposlanik Italije ubijen u napadu na UN-ov konvoj u Kongu, ministar poručio: "Uložit ćemo sve da rasvijetlimo ovu tragediju" Granica na Tirolu Lančano pooštravanje mjera na granicama zbog novog soja korone stvorilo velike zastoje, vozači su bijesni

Prištinski dnevnik Express prvi je izvijestio o incidentu u tekstu 'Brutalni veleposlanik' u kojem je naveo da je supruga veleposlanika zatražila liječničku pomoć u hitnoj pomoći u Prištini nakon što je zadobila nekoliko udaraca.