Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Austrijski monstrum Josef B. pobio obitelj zbog stanarine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Austrijska policija traži 66-godišnjeg muškarca osumnjičenog za ubojstvo svog brata, sestre i njihovih supružnika u utorak nakon svađe oko obiteljskog stana, izvjestila je policija.

Policija je pronašla tijela u utorak navečer u njihovim domovima u bečkom predgrađu Strasshofu, nakon što su rođaci alarmirali policiju zbog nestanka.

Pročitajte i ovo Otac i sin si međusobno zapalili ležajeve uoči Božića Otac i sin se posvađali pa jedan drugome zapalili ležajeve: "Iznio je kutnu garnituru i bacio ju na vatru gdje je već gorio njegov krevet" Ilustracija lakše ozljede Nasilje na sjeveru Hrvatske: Nožem napala 22-godišnjakinju, ima više ubodnih rana i porezotina

Osumnjičeni ubojica Josef Branis je u bijegu, a mogao bi biti i naoružan, navodi policija.

Branis je deložiran iz svog bečkog stana u ponedjeljak. Stan je bio u vlasništvu njegove sestre s kojom je bio u sukobu zbog najma.

'Sukob je očito započeo u prošlosti, vjerojatno prije više od godinu dana, a posljedice su te da je Josef Branis mrzio svoju sestru Annu J. i njezinog muža baš kao i svog brata Franza B. te njegovu ženu. To je i obznanio u pismu koje je kanije pronađeno,' stoji u izvješću policije.

Strasshof je bečko predgrađe u kojem je Natascha Kampusch osam godina bila utamničena prije nego što je pobijegla u kolovozu 2006.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene