Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Želi i seks i brak

Aukcija za djevičanstvo: Brazilka razmatra ponudu arapskog milijunaša!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mlada Brazilka Catarina Migliorini, koja je svoju nevinost stavila na aukciju, dobila je primamljivu ponudu od arapskog milijunaša, ali ne samo za seks, već i za brak.

Catarina Migliorini iz Brazila u studenom je po drugi put svoje djevičanstvo stavila na aukciju koja je trebala trajati do sredine prosinca, ali ju je ona produžila do veljače.

Naime, 21-godišnja Brazilka tvrdi da je dobila niz primamljivih ponuda među kojima je i ona od 440.000 dolara. Kazala je kako želi uzeti vremena i malo razmisliti jer je dobila i ponudu za brak od arapskog milijunaša.

'Odlučila sam  produžiti aukciju jer sam primila ponudu od arapskog milijunaša i razmišljam o tome. Ponuda uključuje i brak. On govori 11 jezika i star je između 35 i 40 godina. Vrlo je zgodan i inteligentan čovjek. Živi u vili', otkrila je Migliorini.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Rekla da će novac donirati Brazilska studentica prodala nevinost za 780.000 dolara, dobitnik Japanac Slika nije dostupna Neobična odluka Odlučila prodati vlastitu nevinost da bi pomogla siromašnima!

Drugi pokušaj: Mlada Brazilka PONOVNO prodaje svoju nevinost!

No, nepoznati milijunaš nije baš bio oduševljen njezinom aukcijom pa joj je predložio da se što prije nađu kako bi porazgovarali o njegovoj ponudi. Kako piše The Mirror, milijunaš je ponudio 1,5 milijuna dolara za seks i brak, ali je zatražio i da se atraktivna Brazilka preseli u njegovu zemlju.

Podsjetimo, Migliorni je postala prava internet senzacija kada je prvi puta svoju nevinost stavila na prodaju u sklopu projekta i snimanja dokumentarnog filma 'Virgins Wanted'.

Njezino je djevičanstvo navodno za 780.000 dolara kupio japanski milijarder, a u jednom razgovoru za Huffington Post Migliorini je ispričala da do seksa na kraju nije došlo.

Tvrdi da kad se s njim susrela u restoranu u Sydneyju on nije izgledao onako kako joj ga je prezentirao filmaš Justin Sisley koji je bio idejni vođa projekta Virgins Wanted.

Inače, aukcija je mladoj Brazilki donijela veliku popularnost u zemlji što je iskoristila i za poziranje u Playboyju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene