Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Povukla se s aukcije

Atraktivna studentica prekinula prodaju svog djevičanstva, evo zašto

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Studentica medicine koja se predstavljala kao Elizabeth Raine prilikom prodaje svog djevičanstva, otkrila je svoj pravi identitet.

Hanna Kern plijenila je pažnju medija nakon što se sama prozvala 'djevičanskom kurvom' te rekla da će spavati s onim tko ponudi najviše novca. Ta američka studentica bioinženjeringa povukla se iz aukcije u srijedu kada je najviša ponuda iznosila 801.000 dolara.

Pročitajte i ovo Proizvodi u trgovini Fortenovin poljoprivredni sektor Hrvatski suverenisti: "Vlada ne smije dopustiti da izgubimo bitnu granu gospodarstva, kao što smo izgubili Inu i banke" Fortenova grupa Belje, Pik, Vupik i drugi Fortenova ispituje interes za prodaju važnog poslovnog područja: Bitno im je očuvati zaposlenost i tradiciju

Na blogu je napisala da zaustavlja aukciju te se vraća studiranju. Međutim, Mail Online otkriva kako se osoba koja je ponudila najviše novca povukla te da se nikada nije pojavila s gotovinom kako je obećala.

'Ova aukcija nije uspjela. Hanna je morala prihvatiti da njezino djevičanstvo ne vrijedi onoliko koliko je mislila', rekao je izvor blizak Hanni. S njezinim potezom prodaje djevičanstva nisu se složili ni njezini profesori koji su od nje tražili objašnjenje. 'Ona je inače tiha i sramežljiva djevojka', kažu njezini kolege koji je isprva uopće nisu prepoznali.

Aukcija za djevičanstvo: Brazilka razmatra ponudu arapskog milijunaša!

Nakon prvotne tvrdnje da prodajom djevičanstva želi novac, kasnije je na blogu pisala da se radi o političkom pitanju. 'Radi se o tome kako društvo provodi kontrolu nad ženskom seksualnošću tako što ga usko veže uz žensku moralnost', napisala je na blogu.

'Radi se o tome da nismo napustili patrijarh iz prošlosti (svi znamo da se moralnost muškarca ne mjeri prema istim standardima) i da žena još uvijek ne može izabrati raditi sa svojim tijelom ono što želi, bez osude i mržnje onih koji je okružuju', piše Hanna u blogu.

Inače je veoma uspješna studentica iza koje su brojni radovi. Kćer je uspješnog savjetnika u naftnoj industriji, a kada je imala deset godina majka joj je poginula u avionskoj nesreći u Indiji.

Hanna je pokrenula online aukciju 31. ožujka, ali domenu na kojoj ju je oglašavala otvorila je još prošlog lipnja, što znači da je ovo planirala najmanje godinu dana.

Dok joj je identitet još bio prikriven, u intervjuu za Huffington Post, Hanna je tvrdila da je još uvijek djevica jer su joj seks i veze bile nisko na listi prioriteta, ispod obrazovanja i drugih obaveza.

Rekla je i kako se o ovom pitanju konzultirala s odvjetnicima te da su joj kazali da bi mogla biti izbačena s fakulteta, dok je jedan tvrdio kako vjeruje da se to neće dogoditi.

Da je aukcija provedena do kraja, spolni odnos dogodio bi se u Australiji jer je prostitucija u SAD-u ilegalna.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene