Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Požar kao upozorenje?

Atentat na Pukanića: Krunski svjedok sve 'cinkao'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Krunskom svjedoku koji je progovorio o bombaškom atentatu na Ivu Pukanića i Niku Franjića pred stanom je izbio požar. Policija cijeli slučaj istražuje, a o detaljima nisu htjeli govoriti, ali već se nagađa kako je riječ o očitom pokušaju ušutkavanja.

Sve je počelo prošli tjedan kad je zaštićeni svjedok otišao na specijalni sud u Beograd kako bi detaljno opisao tko je s kim bio povezan i na koji način, u slučaju bombaškog atentata u središtu Zagreba. Čim se vratio u Hrvatsku, pred zgradom mu je, slučajno ili ne, buknuo požar. Obzirom da je riječ o osjetljivom slučaju za koji policija nije htjela da izađe u medije, o cijelom događaju nisu htjeli puno govoriti. Naime, riječ je o osobi koja je pod posebnom policijskom zaštitom, koja o događaju zna mnogo, ali želi se pokajati, no njegov identitet zato mora biti strogo čuvana tajna.

Pročitajte i ovo Na parkiralištu Doma zdravlja u Šestinama automobil naletio na pješakinju Jeste li što vidjeli? Policija moli svjedoke za pomoć: Automobil naletio na pješakinju u Šestinama Slika nije dostupna Suđenje u Beogradu Kuzmanović negira sudjelovanje u atentatu na Pukanića

>> Dačić: Želimo znati zašto je imao toliko oružja

>> U Beogradu uhićen Željko Milovanović

>> Odbijena Jocićeva žalba na pritvor

'Ja vam događaj ne mogu posebno komentirati osim što ću potvrditi da smo u utorak navečer evidentirali jedan manji požar na području Novog Zagreba u jednoj stambenoj zgradi', rekla je Aleksandra Ljuba, glasnogovornica PUZ-a. U međuvremenu, takozvanom srpskom kralju podzemlja Sretenu Jociću poznatijem pod nadimkom Joca Amsterdam, produljen je pritvor u Beogradu. Iako je njegov odvjetnik podnio žalbu, vrhovni sud ju je odbio zbog opasnosti od bijega, ali i osnovane sumnje da je za atentat na Pukanića i Franjića dobio jedan i pol milijun eura. Krajem travnja naoružani do zuba, specijalci su ga uhitili na Dedinju, u elitnoj vili koju je Joca iznajmio od udovice Slobodana Miloševića.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene