Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Milovanovićevi pozivi na provjeri

Dačić: Želimo znati zašto je imao toliko oružja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako još nije izveden pred istražnog suca u Beogradu zbog sumnje da je postavio i aktivirao bombu ispod Lexusa Ive Pukanića, u čijoj su eksploziji poginuli Pukanić i Niko Franić, Željko Milovanović završio je u pritvoru zbog svojih ranijih zločina.

Srpska policija pokušava otkriti što je Milovanović radio posljednjih sedam mjeseci, otkako je u bijegu, a pogotovo s kim je bio u kontaktu po povratku u Beograd. Ne isključuje se i mogućnost da je Milovanović bio angažiran i za novu likvidaciju, piše Blic.

Pročitajte i ovo Baška Voda Presedan u tužiteljstvu Prljavim novcem kupio stan u Baškoj Vodi: Bivšem općinskom načelniku blokirana nekretnina Spomen park Jasenovac Najavio prosvjednu notu Dačić: ''Srpski ministar je htio u Jasenovac. Hrvatska policija ga je zaustavila i okružila''

Izlistavanjem poziva s njegovih mobitela pronađenih u stanu na Dunavskom keju 9, u Beogradu, policija je otkrila kako je on putem specijalnih poziva, prema pretpostavkama bio u vezi s bjeguncem Bojanom Gudurićem. 'Da li su svi nađeni brojevi samo Gudurićevi ili je Milovanović bio u kontaktu s još nekim osobama, trenutno se utvrđuje', rekao je za Blic neimenovani izvor iz srpskog MUP-a.

Ivica Dačić, srpski ministar unutarnjih poslova, na konferenciji za novinare u Beogradu potvrdio je kako se i dalje provjeravaju pozivi, koje je Milovanović uputio i primao na mobitel te je izvijestio da policija isto tako istražuje zašto je Milovanović u stanu držao toliku količinu oružja i s kojom svrhom, ili nakanom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene