Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Bilo je bolno'

Astronaut je iz svemira snimao rušenje drugog tornja...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dani su sjećanja na napad 11. rujna 2001. godine, a jedno takvo sjećanje ispričao je i američki astronaut koji je na strašan prizor imao pogled iz svemira.

'Vidio sam to na prozoru i počeo sam snimati dok se rušio drugi toranj', rekao je zapovjednik Frank Culbertson, član Ekspedicije 3 na Međunarodnoj svemirskoj postaji.

Pročitajte i ovo Ilustracija prijetio oružjem Policija pronašla eksplozivnu napravu i uhitila muškarca: Spriječen teroristički napad ekstremnih desničara? Slika nije dostupna 12. obljetnica Napadi 11. rujna 2001.: Ovako je tekao dan koji je promijenio svijet

'Nisam znao što se događa, ali znao sam da je loše jer je Manhattan prekrivao veliki oblak dima. Tada je postalo bolno jer je bilo kao da vidite ranu u svojoj zemlji', rekao je Culbertson, prenosi CNN.

U napadu 11. rujna 2001. godine oteta su četiri zrakoplova, a poginulo je oko 3.000 ljudi. Dva zrakoplova su pogodila 'blizance', tornjeve Svjetskog trgovačkog centra, treći je srušen na Pentagon, a četvrti u polje u Pennsylvaniji.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene