Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaustavite Gadafija!

Arapske monarhije podržavaju zonu zabrane letenja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Arapske monarhije u Perzijskom zaljevu su se očitovale za UN-ovo uvođenju zone zabrane letenja iznad Libije, u izjavi nakon sjednice u Abu Dabiju.

'Zemlje Vijeća za suradnju u Zaljevu (GCC) zahtijevaju od UN-ova Vijeća sigurnosti da učini sve kako bi zaštitilo civile u Libiji, pa i da uvede zonu zabrane letenja', rekao je novinarima glavni tajnik te regionalne skupine Abdel Rahman al-Atija.

Pročitajte i ovo Cesta, ilustracija Kao i prije 50 godina Panika u Njemačkoj, od ljeta je moguća velika promjena u prometu Nakon nereda na Poljudu privedeni navijači - 3 Nakon derbija Epilog nereda u Splitu: Uhićeno 16 navijača, među njima i maloljetnici

>> 'Prestanite napadati civile!'

Uz Ujedinjene Arapske Emirate, u GCC-u su i Saudijska Arabija, Kuvajt, Katar, Oman i Bahrein. Monarhije Perzijskog zaljeva iznose ovo stajalište u trenutku kada Pariz i London pokušavaju dobiti potporu zemalja regije za svoj prijedlog o uvođenju zone zabrane letenja iznad Libije kako bi spriječili snage vjerne pukovniku Moameru Gadafiju da bombardiraju pobunjenike. (Hina)


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene