Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

U SIRIJI VIŠE OD 1300 MRTVIH

VIDEO Apokaliptične scene: Snimke iz zraka otkrivaju razmjere užasa u Siriji

Aktualno Galerija Sarmada: Snimke ruševina iz zraka: Ilustracija - 1 Sarmada: Snimke ruševina iz zraka: Ilustracija - 1 Foto: DNEVNIK.hr Sarmada: Snimke ruševina iz zraka: Ilustracija - 2 Sarmada: Snimke ruševina iz zraka: Ilustracija - 2 Foto: DNEVNIK.hr Sarmada: Snimke ruševina iz zraka: Ilustracija - 3 Sarmada: Snimke ruševina iz zraka: Ilustracija - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Sarmada: Snimke ruševina iz zraka: Ilustracija - 4 Galerija 1/4 >>
Turska i Sirija broje žrtve nakon razornih potresa, spasioci vode utrku s vremenom u pronalasku zarobljenih u ruševinama i betonu, a svijet obilaze zastrašujuće snimke s terena.

Prema novim podacima, više od 36600 ljudi poginulo je u ponedjeljak na jugoistoku Turske i u susjednoj Siriji u snažnom potresu magnitude 7.8, nekoliko sati nakon kojega se dogodio još jedan jak udar dok se mobilizira međunarodna pomoć, a spasilačke operacije otežavaju hladno vrijeme i noć.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna potres u Turskoj Sve je pretvoreno u prah: Snimke iz zraka pokazuju razmjere užasa Spašavanje u Turskoj nakon potresa Sve je pretvoreno u prah Spasioci traže mir dok tragaju za preživjelima: "Tiho, molim vas, čujemo glas ispod ruševina"

Turska i Sirija broje žrtve nakon razornih potresa, a svijet obilaze zastrašujuće snimke s terena.

Snimke iz zraka otkrivaju razmjere užasa i u Siriji. Snimke u prilogu prikazuju ostatke grada Sarmade, u pokrajini Idlib. Pojedine četvrti su u potpunosti sravnjene sa zemljom.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene