Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Skupina Anonymous objavila je snimku u kojoj se obraćaju odgovornima za napade u Pariz, poručujući im kako je počeo 'totalni rat'.


Nakon napada u Parizu, Anonymousi su proglasili 'totalni rat' ISIL-u, javlja Telegraph. Skupina je obećala 'pokrenuti najveću operaciju do sada', protiv terorističke grupe.

Vezani članci Šri Lanka (Foto: AFP) Nakon pucnjave u skrovištu terorista vojska u kući pronašla 15 tijela, među njima je šestero djece Vojnikinja SDF-a slavi eliminaciju zadnjeg uporišta ISIS-a (Foto: AFP) Zadnji dani krvavog kalifata koji je ne tako davno u crno zavio cijeli svijet: Islamska država upravo je izgubila svoje posljednje uporište

'Proglašen je rat. Pripremite se. Francuzi su jači od vas i iz ovog će zvjerstva izaći još jači', rečeno je u videu.

Policija u rukama imala najtraženijeg teroristu u Europi, a da to nije ni znala

Podsjetimo, u seriji napada u Parizu u petak navečer poginulo je više od stotinu osoba. Čelnici država kazali kako su ovi napadi – 'napadi na čovječanstvo' i obećali Francuskoj pružiti svu potrebnu pomoć.

Francuski predsjednik Francois Hollande u obraćanju javnosti proglasio je rat, a sinoć su francuske vojne snage pojačale napade na mete Islamske države u Sirji.

Tijek najnovijih zbivanja možete pratiti na ovom linku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook