Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pomoć za Siriju

Anonymousi kreću s konkretnim akcijama!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Možda se slažete s nama da je potrebna akcija i pitate se kako nam možete pomoći. Možete puno toga napraviti', odlučni su Anonymousi koji pripremaju odlazak za Siriju s paketima medicinske pomoći.

Anonymousi su na YouTubeu objavili snimku ranjene djevojčica na koju je pucala sirijska vojska. Snimkom žele pozvati sve da im pomognu u prikupljanju medicinske opreme i lijekova za Siriju koje će odnijeti u tu zemlju izmučenu sukobima.

Pročitajte i ovo Ilustracija Većinom civili Užas na Bliskom istoku: Izrael napao Siriju, najmanje 38 poginulih Ilustracija Užarena atmosfera Rusija optužila SAD da žele eskalirati sukob: Sastaje se Vijeće sigurnosti

'Možemo dobiti više pomoći i podrške ako širimo informacije o onome što se događa u Siriji. Medicinsku i financijsku pomoć! Za nas je dolazak veliki trošak, ali ako želite i možete nam pomoći, pogledajte popis pnoga što nam je potrebno.
Trebamo nabaviti zavoje za jednokratnu upotrebu ili jeftine bandaže', pišu Anonymousi.

Na popis su stavili tablete za pročišćavanje, kutije za hitnu pomoć i maramice za dezinfekciju s linkovima odakle ih misle nabaviti i po kojoj cijeni.

'Ukoliko iz nekog razloga put bude otkazan ili ako bude viška, novac će se podjednako podijeliti između Amnesty Internationala, Liječnika bez granica i Crvenog križa', stoji u obavijesti Anonymousa.

Osim medicinske opreme koju namjeravaju nabaviti kažu da će prikupljenim novcem kupiti antibiotike i lijekove protiv bolova. Dodaju da biti itekako zahvalni ako netko želi dodatno pomoći. 'Pošaljite sve na naš PayPal račun: triptosyria@hushmail.com', stoji na kraju obavijesti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene