Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zlonamjerno pismo jedne očito frustrirane žene stiglo je na adresu obitelji 13-godišnjeg dječaka koji boluje od autizma.


Anonimno pismo stiglo je prije nekoliko dana na adresu obitelji 13-godišnjeg Maxa Begleya iz Ontarija, dječaka s autizmom. Njegova majka Karla šokirana je obraćanjem neimenovane žene iz susjedstva koja je njeno dijete nazvala smetnjom i predložila joj da ga eutanazira 'jer to bi bila ispravna stvar', prenosi Huffington Post.

>> 'Ta vam djeca pružaju najbolje od sebe, ali ima i ona crna strana'

Vezani članci Janko Popović Volarić Dječak na fotografiji danas je jedan od najpoželjnijih hrvatskih neženja čije je srce nažalost zauzeto Sudar Stravična snimka krađe automobila: Kad ga je udarila autom, odletio je kao lutka, ima sreće što je živ

Obitelj Begley o svemu je obavijestila policiju kazavši kako se brinu za Maxovu sigurnost. Pismo koje je šokiralo javnost u Kanadi, ali i diljem svijeta prenosimo u cijelosti.

'Za gospođu koja živi na ovoj adresi,

Ja isto živim u ovom susjedstvu i imam problem! Imate dijete koje je mentalno hendikepirano i svjesno ste odlučili da bi bila dobra ideja živjeti blizu susjedstva kao što je ovo! Sebično puštate svoje dijete van i dopuštate mu da bude smetnja i problem svima s bukom koju konstantno stvara svojim zavijanjem. taj zvuk koji proizvodi kad je vani je UŽASAN! Plači moju normalnu djecu. Kad smatrate da vaše dijete idiot treba svježeg zraka odvedite ga u park. Imamo stazu u prirodi, pustite ga tamo da buči! Dječji plač, glazba, čak i lavež normalni su zvukovi u stambenoj četvrti. On NIJE!

Smetnja je svima i uvijek će biti tako! Tko će se, dovraga, brinuti za njega?! Nitko ga neće zaposliti, nijedna normalna cura se neće udati za njega/voljeti ga, a vi nećete živjeti zauvijek. Osobno, smatram da biste trebali uzeti, koje već retardirane dijelove tijela ima i donirati ih u znanstvene svrhe. Kakve koristi itko ima od njega?! Dobili ste retardirano dijete, nosite se s tim... kako treba! Koje pravo imate činiti ovo ljudima koji naporno rade?! MRZIM ljude poput vas koji misle da zato što imaju dijete s posebnim potrebama imaju pravo na poseban tretman. BOŽE!!!

Učinite cijeloj zajednici uslugu i ODSELITE SE! IDEMO! BJEŽITE! Odselite se i držite se podalje ovakvih susjedstva! Idite živjeti u prikolicu u šumi sa svojim djetetom životinjom ili nešto slično! Nitko vas ne želi ovdje samo vam to nemaju hrabrosti reći to!

Učinite pravi stvar i eutanazirajte ga! Kako god, nama će SVIMA biti bolje.

Srdačno,

Jedna razbješnjena majka!!!

Velik broj susjeda i prijatelja stao je uz Maxa i njegovu obitelj kako bi im pružili podršku te kako bi se ovaj tinejdžer osjećao dobrodošlim u susjedstvo čija mu je jedna stanarka poželjela smrt jer joj 'smeta'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook