Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što je Snowden dobio azil u Rusiji , američki veleposlanik Michael McFaul razgovarao je sa diplomatskim savjetnikom Kremlja Jurijem Ušakovom o Snowdenovom 'novom statusu'.


Američki veleposlanik u Moskvi Michael McFaul razgovarao je  s diplomatskim savjetnikom Kremlja Jurijem Ušakovom o 'novom statusu' bivšeg američkog obavještajca Edwarda Snowdena, koji je u Rusiji dobio privremeni azil na godinu dana, objavilo je američko veleposlanstvo u Moskvi.

'McFaul i Jurij Ušakov razgovarali su o smanjenju nuklearnog naoružanja, sustavu proturaketne obrane, Siriji, trgovini, ljudskim pravima i novom Snowdenovom statusu', objavilo je veleposlanstvo na Twitteru.

Snowden je u četvrtak dobio azil u Rusiji na godinu dana i nalazi se na 'sigurnom' mjestu, rekla je njegova ruska odvjetnica, odbivši kazati gdje se on točno nalazi.

>>Snowden zahvalio Rusiji: Pravda je pobijedila!

Vezani članci Medicinsko osoblje, ilustracija Dok neke zemlje popuštaju mjere, kod njih zbog naglog porasta broja zaraženih uvode neradne dane: ''Broj novih novih slučajeva dosegao je vrhunac iz prošle godine'' Cjepivo, ilustracija Što se krije iza naglog porasta broja novooboljelih u ovoj velikoj zemlji? U posljednja 24 sata zaraženo više od 13.500 ljudi

Bijela kuća poručila je da je 'jako razočarana' ruskom odlukom da odobri azil Snowdenu koji je objavio pojedinosti američkog obavještajnog programa nadzora telefonskih i internetskih komunikacija i kojega je SAD tražio zbog špijunaže. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook