Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ratuogerovo čudo?

Tinejdžer vjeruje da je njegov tumor izliječio papa Benedikt XVI

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Peter Srisch, 19-godišnji Amerikanac oporavio se od tumora u prsima, a vjeruje da je tome tako jer ga je na mjesto na kojem je imao tumor dotaknuo papa Benedikt XVI.

Peteru Srischu dijagnosticirali su rak u prsima kad je imao 17 godina. 'Bio je na rendgenskom pregledu na kojem mu je otkriven tumor veličine nogometne lopte', ispričala je njegova majka Laura Srisch dodajući kako je tada rak bio već u četvrtom stadiju, piše La Stampa.

Pročitajte i ovo Emilio Marin - 1 POSEBNA VEZA Bivši veleposlanik Emilio Marin prisjetio se dirljivih uspomena na preminulog papu Benedikta XVI. Slika nije dostupna 2011. godine VELIKA FOTOGALERIJA Prisjetite se posjeta Benedikta XVI. Hrvatskoj: Družio se s mladima, na hipodromu okupio gotovo pola milijuna ljudi

>> Benedikt XVI: Bog mi je rekao da odem

Dok je liječio rak, obratio se Zakladi 'Poželi želju' koja mu je omogućila da ostvari svoj san i upozna Papu. 'Kad sam razgovarao s njim u Rimu bio sam impresioniran njegovom ljudskosti. Vidio sam koliko je skroman', ispričao je Peter.

Papa je saslušao Petera koji mu je ispričao kako boluje od raka. Zatim je položio svoju desnu ruku na Peterova prsa, točno na mjesto na kojem je bio rak. 'Nije znao gdje se nalazi tumor, ali ruku je stavio ondje', rekao je Peter.

Godinu dana kasnije, tinejdžer je ozdravio. Kaže da se nada kako će jednog dana postati svećenik.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene