Donald Trump (Foto: AFP)
Donald Trump (Foto: AFP) Foto: Afp

Američki predsjednik Donald Trump upozorio je da bi njegova smjena mogla uroditi velikom štetom za američko gospodarstvo, igrajući na svoju najbolju kartu, ekonomiju, kako bi ugušio govorkanja o opozivu, dok u četvrtak istražitelji pokušavaju pronaći dokaze za optužbe da je Trump naredio ilegalne tajne isplate.


"Reći ću vam nešto, ako ikada budem smijenjen, mislim da će tržišta propasti, mislim da će svi biti vrlo siromašni", rekao je Donald Trump u intervjuu emitiranom u četvrtak u emisiji Fox and Friends.

Vezani članci Hrvoje Bujas, turizam, ilustracija Glas poduzetnika: "Čak 82 posto ispitanika ne nada se pomoći od turističkih zajednica jer misle da su potpuno beskorisne" Vladimir Putin i Donald Trump (Foto: AFP) Senator Rand Paul dostavio Trumpovo pismo Putinu: "Pismo naglašava važnost daljnjeg rada u suzbijanju terorizma"

"Vidjeli biste brojke, vidjeli biste brojke u koje ne biste vjerovali", naglasio je, dodajući: "Ne znam kako možete opozvati nekoga tko radi sjajan posao".

Spekulacije o opozivu američkog predsjednika učestale su zadnja dva dana nakon izricanja presude bivšem šefu njegovog izbornog tima Paulu Manafortu za financijske malverzacije kao i priznanja bivšeg Trumpovog osobnog odvjetnika Michaela Cohena da je u posljednjim danima predizborne kampanje za izbore 2016. godine platio dvjema ženama da ne govore o navodnoj aferi s Trumpom.

Pravnik je priznao da je isplatio 130.000 i 150.000 dolara dvjema ženama koje su tvrdile da su bile u vezi s Donaldom Trumpom u zamjenu za njihovu šutnju, i to "na zahtjev kandidata". (Hina)