Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na internetu su se pojavile amaterske video snimke zrakoplovne nesreće u njujorškoj zračnoj luci LaGuardia, u kojoj je 10 osoba ozlijeđeno.


Deset ljudi lakše je ozlijeđeno u nesreći zrakoplova nakon slijetanja u njujoršku zračnu luku La Guardia. Do incidenta je došlo kada se urušio prednji dio zrakoplova, odnosno prednji kotač pa je zrakoplov završio na nosu.

Vezani članci Slika nije dostupna Lufthansa obiteljima žrtava ponudila nepovratnih 50.000 eura pomoći Slika nije dostupna Ugledni psiholog: Lubitz se ponašao poput masovnog ubojice na ubilačkom pohodu

>> Drama u New Yorku: Zrakoplov sletio na 'nos'

Jedna od amaterskih snimki prikazuje zrakoplov u trenutku kad je propao 'na nos' te obilno iskrenje koje je to izazvalo. Iako snimka izgleda krajnje dramatično, u nesreći na svu sreću nitko nije poginuo.

Druga snimka napravljena je iz unutrašnjosti zrakoplova i jasno se može vidjeti trenutak kad se unutrašnjost zatresla. Obje snimke priložene su na dnu teksta, a objavio ih je LiveLeak.

Na letu Boeinga 737 tvrtke Southwest Airlines iz Nashvillea bila su 143 putnika i 6 članova posade. Nakon incidenta zračna luka je privremeno bila zatvorena.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook