Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iskrilo na sve strane

AMATERSKI VIDEO Dramatične snimke opasnog slijetanja u New Yorku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na internetu su se pojavile amaterske video snimke zrakoplovne nesreće u njujorškoj zračnoj luci LaGuardia, u kojoj je 10 osoba ozlijeđeno.

Deset ljudi lakše je ozlijeđeno u nesreći zrakoplova nakon slijetanja u njujoršku zračnu luku La Guardia. Do incidenta je došlo kada se urušio prednji dio zrakoplova, odnosno prednji kotač pa je zrakoplov završio na nosu.

Pročitajte i ovo Greška na zrakoplovu Drama na nebu VIDEO Učitelj fizike o važnom pronalasku: ''Bilo je nevjerojatno da se ta stvar koju su tražili cijeli vikend našla u mom dvorištu'' Slika nije dostupna Udario u dalekovod Drama pri slijetanju: Srušio se avion sa 137 putnika i članova posade, svi preživjeli

>> Drama u New Yorku: Zrakoplov sletio na 'nos'

Jedna od amaterskih snimki prikazuje zrakoplov u trenutku kad je propao 'na nos' te obilno iskrenje koje je to izazvalo. Iako snimka izgleda krajnje dramatično, u nesreći na svu sreću nitko nije poginuo.

Druga snimka napravljena je iz unutrašnjosti zrakoplova i jasno se može vidjeti trenutak kad se unutrašnjost zatresla. Obje snimke priložene su na dnu teksta, a objavio ih je LiveLeak.

Na letu Boeinga 737 tvrtke Southwest Airlines iz Nashvillea bila su 143 putnika i 6 članova posade. Nakon incidenta zračna luka je privremeno bila zatvorena.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene