Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragična nesreća

AMATERSKA SNIMKA Trenutak u kojem golemi kran pada na stadion

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Fotograf amater uhvatio je kamerom šokantan trenutak u kojem golemi kran iznad nogometnog stadiona u Sao Paolu pada na tlo. U nesreći je poginulo dvoje ljudi.

Amaterska snimka tragične nesreće na nogometnom stadionu za svjetsko nogometno prvenstvo u Brazilu, koji je u izgradnji, prikazuje trenutak u kojem je golemi kran pa na tlo. Dva radnika poginula su u toj nesreći.

Pročitajte i ovo Brazilac poginuo padom u duboku rupu - 2 Postao opsjednut Sanjao duha koji mu je rekao da je zlato ispod njegove kuće: Iskopao rupu od 40 metara, a onda se dogodila tragedija Slika nije dostupna Nedaleko Sao Paola Nitko ne smije na ovaj otok... A da se i smije, malo tko bi imao hrabrost za posjet!

Snimku je napravio arhitekt i urbani planer Marcio A. Campos, koji je baš u to vrijeme kamerom snimao vanjski dio stadiona Arena Corinthians. Isti stadion trebao bi biti domaćin otvorenja svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu, 12. lipnja 2014. godine.

VIDEO Brazil: Golemi kran pao na stadion na kojemu se treba igrati prvi susret SP-a

Campos se na gradilištu našao radi tehničkog posjeta s grupom arhitekata, baš u vrijeme tragičnog incidenta, prenosi agencija Reuters.

Nesreća se dogodila u trenucima kad je kran krenuo podizati dio krovišta težak 420 tona. Radnici na gradilištu žurili su kako ispunili rok za dovršenje stadiona, za koji je FIFA odredila da završava u prosincu 2013. godine.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene