Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Fotograf amater uhvatio je kamerom šokantan trenutak u kojem golemi kran iznad nogometnog stadiona u Sao Paolu pada na tlo. U nesreći je poginulo dvoje ljudi.


Amaterska snimka tragične nesreće na nogometnom stadionu za svjetsko nogometno prvenstvo u Brazilu, koji je u izgradnji, prikazuje trenutak u kojem je golemi kran pa na tlo. Dva radnika poginula su u toj nesreći.

Vezani članci Sudar Namjerno se zabio u taksi i produžio, a taksist nije mogao ni govoriti od šoka Slika nije dostupna Nitko ne smije na ovaj otok... A da se i smije, malo tko bi imao hrabrost za posjet!

Snimku je napravio arhitekt i urbani planer Marcio A. Campos, koji je baš u to vrijeme kamerom snimao vanjski dio stadiona Arena Corinthians. Isti stadion trebao bi biti domaćin otvorenja svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu, 12. lipnja 2014. godine.

VIDEO Brazil: Golemi kran pao na stadion na kojemu se treba igrati prvi susret SP-a

Campos se na gradilištu našao radi tehničkog posjeta s grupom arhitekata, baš u vrijeme tragičnog incidenta, prenosi agencija Reuters.

Nesreća se dogodila u trenucima kad je kran krenuo podizati dio krovišta težak 420 tona. Radnici na gradilištu žurili su kako ispunili rok za dovršenje stadiona, za koji je FIFA odredila da završava u prosincu 2013. godine.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook