Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Psihofizička pomoć

Alo: Karadžić htio voditi SOS telefon

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Haški optuženik Radovan Karadžić, odnosno njegov bivši 'iscjeliteljski alter ego' Dragan David Dabić, htio je osobno otvoriti SOS telefon i javljati se na njega.

Svoju ideju predložio je iscjelitelju Slobodanu Došiću, koji je prekjučer uhićen u Srbiji zbog navodnih prevara teško oboljelih građana, piše Alo. Jedan od Došićevih poznanika ispričao je navedenom srpskom listu kako je Dabić ideju SOS telefona predložio Došiću, no da ga je ovaj odbio.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Snašli se! Brodica im se nasukala na zabačenom otoku prije tri dana, oni se dosjetili kako privući pažnju spasilaca Telefon (Foto: Guliver/Thinkstock) nisu očekivali Riječani u samoizolaciji ne mogu do epidemiologa: "Došlo je do zagušenja, uvodimo nove brojeve"

>> Dr. Dabić snimao seksualne perverzije i pio vlastiti urin?

'Karadžić je dolazio nekoliko puta kod Došića, ali ga ovaj nije prepoznao iako su se njih dvojica sretali za vrijeme rata, jer je Došić bio zapovjednik sanitetskih ratnih jedinica u Republici Srpskoj. Rekao mi je da je doktor Dabić na njega ostavio dojam osobe jake osobnosti, koja je usklađena sa sobom. Ipak, iako ga je Dabić fascinirao poznavanjem psihologije, to nije uspio kada je riječ o bioenergiji, jer se vidjelo da je amater', istaknuo je Došićev poznanik.

Sam Došić uhićen je jer je teško bolesnim građanima lažno obećavao izlječenje karcinoma, sterilnosti, psihofizičkih poremećaja, depresije i drugih teških bolesti, a prodavao im je i svoj patent, bioenergetski jastuk.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene