Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Haški optuženik Radovan Karadžić, odnosno njegov bivši 'iscjeliteljski alter ego' Dragan David Dabić, htio je osobno otvoriti SOS telefon i javljati se na njega.


Svoju ideju predložio je iscjelitelju Slobodanu Došiću, koji je prekjučer uhićen u Srbiji zbog navodnih prevara teško oboljelih građana, piše Alo. Jedan od Došićevih poznanika ispričao je navedenom srpskom listu kako je Dabić ideju SOS telefona predložio Došiću, no da ga je ovaj odbio.

Vezani članci Telefon s okretnim brojčanikom (Foto: Screenshot/YouTube) Znaju li današnji klinci koristiti stari telefon? Ono što pokušavaju dobro će vas nasmijati Slika nije dostupna Zatvor i velika novčana globa: Telefonsko špijuniranje partnera odsad kažnjivo

>> Dr. Dabić snimao seksualne perverzije i pio vlastiti urin?

'Karadžić je dolazio nekoliko puta kod Došića, ali ga ovaj nije prepoznao iako su se njih dvojica sretali za vrijeme rata, jer je Došić bio zapovjednik sanitetskih ratnih jedinica u Republici Srpskoj. Rekao mi je da je doktor Dabić na njega ostavio dojam osobe jake osobnosti, koja je usklađena sa sobom. Ipak, iako ga je Dabić fascinirao poznavanjem psihologije, to nije uspio kada je riječ o bioenergiji, jer se vidjelo da je amater', istaknuo je Došićev poznanik.

Sam Došić uhićen je jer je teško bolesnim građanima lažno obećavao izlječenje karcinoma, sterilnosti, psihofizičkih poremećaja, depresije i drugih teških bolesti, a prodavao im je i svoj patent, bioenergetski jastuk.