Srpski predsjednik Aleksandar Vučić u ponedjeljak je poručio kako će policija dati sve od sebe da pronađe Mateja Periša.

Galerija Aleksandar Vučić - 1 Potraga za Matejem Perišem Nenad Periš, otac nestalog Mateja Periša +2 Nenad Periš - 6

Srpski predsjednik Aleksandar Vučić u ponedjeljak je komentirao potragu za nestalim Splićaninom Matejem Perišem.

"Nadam se da će mjerodavne službe uspjeti pronaći mladića iz Splita. Matej, mislim da se zove. I zbog njega i zbog njegove obitelji. Naša policija radi sve. Već imaju skicu onoga što se moglo dogoditi. Potrebno je da damo sve od sebe kako bismo pronašli mladića", kazao je Vučić za tamošnje medije te dodao da je tijekom jutra dobio sve informacije o tom slučaju.

Dodao je i kako će policija priopćiti detalje, navodi Nova.rs.

Za Matejem Perišem u tijeku je intenzivna potraga koju vodi beogradska policija.

Potraga za Matejem Perišem Zagrebački stručnjak za potrage: "Mladićev nestanak trebalo je prijaviti odmah. Da se takvo nešto dogodilo u Zagrebu, odmah bismo sve poligrafski testirali"

Potraga za nestalim Matejem Perišem u Beogradu Objavljena i snimka potrage u Beogradu: Vrijeme odmiče, hoće li spasioci pronaći Mateja? Doznajte što je sve dosad poznato

On je posljednji put viđen u klubu Gotik 31. prosinca 2021. oko 2:30, a prijatelji su njegov nestanak prijavili 31. prosinca oko 18 sati.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju