Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ovogodišnja Parada ponosa prošla je bez ijednog razbijenog stakla, rekao je predsjednik Vlade Srbije, Aleksandar Vučić, na izvanrednoj konferenciji za novinare u Vladi Srbije.


Vučić je potvrdio da su pripadnici Žandarmerije danas pretukli njegovog brata Andreja Vučića i dva pripadnika osiguranja.

Na pitanje novinara je li istina da je njegov brat napadnut, on je odgovorio da "svog brata voli najviše na svijetu", a danas je došao krvav, piše Kurir.

Vučić je naveo da su teško ozlijeđena dva pripadnika njegovog osiguranja, kao i njegov brat, ali nije želio govoriti konkretno o kakvim je ozljedama riječ.

Vezani članci Koronavirus, Beograd Srbija se priprema za najjači udar na koronavirus: Vučić na meti kritika zbog najave blokade cijele zemlje, novinari na nogama zbog cenzure Koronavirus, Beograd Borba protiv virusa ili uvod u diktaturu? Neke zemlje iz arsenala izvlače metode koje mirišu na prošla vremena

Beograd: Žandarmerija pretukla brata srbijanskog premijera?!

Rekao je da su njegovog brata napali pripadnici Žandarmerije, ali da su se zbog toga ispričali.

'Došlo je do nekog prekoračenja ovlasti, ti ljudi koji su to učinili su se ispričali. Nećemo privatno goniti bilo koga. Ovo je težak dan za moju obitelj', rekao je Vučić.

Premijer je dodao da je njegov brat "hrabar" i da je to dobro podnio.

Rekao je i kako razumije zašto su "momci iz Žandarmerije bili nervozni", s obzirom da su taj dan radili nešto što im se nije radilo. Premijeru se osobno ispričao i komandant Žandarmerije Milenko Božović.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook