Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije (Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL) - 4
Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije (Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL) - 4 Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić najavio je kako će posjetiti Kinu u travnju, a kineski predsjednik u Srbiju će doći krajem godine. Vučić kaže da će učiniti sve da se Xi Jinping osjeća kao kod kuće.


Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić na Instagramu je najavio kako će u travnju iduće godine posjetiti Kinu i objavio video u kojem na kineskom jeziku zahvalio predsjedniku Kine Xiju Jinpingu na prijateljstvu.

Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije (Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL) - 4 Aleksandar Vučić ne vjeruje u prognoze ishoda predsjedničkih izbora u Hrvatskoj

"Ovim putem želim potvrditi svoj posjet Kini u travnju, kao i zadovoljstvo i radost što će predsjednik Xi posjetiti Srbiju krajem sljedeće godine. Želim zahvaliti predsjedniku Xiju na njegovu vodstvu, kao i kineskom narodu na njihovom prijateljstvu i na sve češćim posjetima Srbiji. Kina je jedan od naših najvećih partnera i učinit ćemo sve da se osjećate kao kod kuće", piše uz video u kojem Vučić govori na kineskom.

 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ovim putem želim da potvrdim svoju posetu Kini u aprilu, kao i zadovoljstvo i radost što će predsednik Si posetiti Srbiju krajem sledeće godine. Želim da zahvalim predsedniku Siju na njegovom vođstvu, kao i kineskom narodu na njihovom prijateljstvu i na sve češćim posetama Srbiji. Kina je jedan od naših najvećih partnera i učinićemo sve da se osećate kao kod kuće. . . . I'm confirming my visit to China in April and jubilant President Xi will visit Serbia at the end of next year. I want to thank President Xi for his leadership and the Chinese people for their friendship and for visiting Serbia more and more. China is one of our biggest partners! We will do everything to make you feel at home. #Serbia #China

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on