Novinare je zanimalo hoće li Plenković pojesti čokoladu koju je dobio od Aleksandra Vučića.


Premijer Srbije Aleksandar Vučić danas je hrvatskom premijeru Andreju Plenkoviću u Mostaru poklonio srpsku čokoladu, piše Blic.

Vezani članci Tomislav Ćorić Poduzetnici traže hitan odlazak ministra Ćorića: "Neozbiljan je, nije ga briga što gospodarstvo propada" Andrej Plenković U Hrvatskoj 2900 novozaraženih, preminulo 75 osoba. Capak o svjetlu na kraju tunela: "Imamo dovoljno cjepiva za cijelu populaciju"

Na pitanje novinara hoće li čokoladu proizvedenu u Subotici pojesti, Plenković je odgovorio ''Bez problema''.

Podsjetimo, u prosincu prošle godine nastala je prava bura zbog čokoladica iz Srbije kada ih je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović podijelila djeci u Dubrovniku.

Grabar-Kitarović se zbog ovog slučaja našla na meti kritika na društvenim mrežama. Za slučaj se tako i doznalo, objavom jednog roditelja na Facebooku.

Vučić o Agrokoru

Predsjednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić u Mostaru je izjavio da je s hrvatskim premijerom dugo razgovarao o Agrokoru te da je stanje puno gore, nego što se mislilo.

''Hrvatska Vlada poduzima puno. Mi ćemo vidjeti iako su nam gotovo vezane ruke što je to što mi kao Vlada možemo učiniti i kao zemlja. Plašim se da su stvari tu otišle predaleko kao i da su bilance Agrokora mnogo lošije nego što je bilo tko mogao očekivati tako da nije država svemoćna, bilo koja, tako da vidjet ćemo, uradit ćemo sve što možemo da zaštitimo zaposlene, ali nisam siguran da tu postoji bilo kakav čarobni štapić koji bi te probleme riješio'', rekao je Vučić.