Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NAPAD NA ULICI

Bivši predsjednik i premijer dobio šakom u glavu pa stao pred kamere: "Ovo je agresivan i kriminalan čin"

Dok su europski vođe sastančili u Tirani, bivši albanski predsjednik i premijer te sadašnji vođa oporbe Sali Beriša je tijekom šetnje gradom dobio šaku u glavu. Kada je kasnije govorio pred kamerama, u prvi plan izbila mu je modrica.

Dok su u Tirani sastančili lideri Europske unije i zapadnog Balkana, fizički je napadnut Sali Beriša, albanski oporbeni čelnik.

Pročitajte i ovo Predsjednik Zoran Milanović s predstavnicima Mreže mladih Hrvatske - 1 Na sastanku s predsjednikom Iz Mreže mladih Hrvatske podsjetili na svoj zahtjev: "Savjet mladih RH ne bi smio imati ovlast koordinirati rad ostalih udruženja mladih" Kamala Harris ugošćuje člana izraelskog ratnog kabineta U ponedjeljak Potpredsjednica SAD-a sastat će se sa članom izraelskog ratnog kabineta

Dok je hodao ulicama glavnog grada, prišao mu je muškarac i udario ga šakom u glavu. Beriša je zaradio modricu, koja je, dok je govorio nakon incidenta, izbila u prvi plan.

"Kao što se vidjelo, radilo se o agresivnom i kriminalnom činu osobe koja ispunjava sve uvjete da bude iskorištena od strane vlasti", poručio je vođa albanske oporbe.

Beriša je dužnost predsjednika Albanije obnašao od 1992. do 1997. godine, a albanskog premijera od 2005. do 2013. godine.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene