Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Talačka kriza

Šok u avionu: Mladić s Kosova žiletom napao stjuardesu i zatvorio se s njom u WC!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladić (28) iz Kosova na letu od Münchena do Budimpešte zatočio je u WC-u zrakoplova stjuardesu prijeteći joj žiletom.

Dvadesetosmogodišnji mladić s Kosova na letu iz Münchena do Budimpešte prijetio je stjuardesi žiletom, uzeo ju je za taoca pa se s njom zatvorio u avionski WC. Napad je izveden u zrakoplovu Airbus A320, na letu avionske kompanije Lufthansa.

Pročitajte i ovo Zrakoplov Southwest Airlines Novi kvar Boeinga Drama u zraku: Avionu otpao poklopac motora za vrijeme leta - "Hvala za infarkt!" Talačka kriza u Nizozemskoj Talačka kriza u Nizozemskoj Završila je talačka kriza u Nizozemskoj, maskirani muškarac uhićen

Rusija uoči glasovanja u UN-u navodno prijetila odmazdom

Nakon što su doznali da je u tijeku talačka kriza, piloti su vratili zrakoplov u zračnu luku u Münchenu. Zrakoplov je tako u zraku proveo samo 15 minuta. Nakon slijetanja putnici i posada napustili su zrakoplov, a policija je ušla i uhitila muškarca, koji nije pružao otpor.

Prema pisanjima FAZ-a mladić bio ilegalac te je na ovaj način htio spriječiti svoju deportaciju. Protekla četiri tjedna proveo je u pritvoru u Passauu, a do zrakoplova su ga ispratili policajci, koji su smatrali da nije potrebno da i sami uđu u zrakoplov.

Može li se uz pomoć matematičkog teorema starog 250 godina pronaći MH370?

Medicinska pomoć bila je pružena trima stjuardesama, a mladić je priveden u zračnoj luci. Još uvijek nije poznato kako je unio žilet u zrakoplov. (VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene