Obavijesti Video Pretražite Navigacija
On line prijetnje

Al-Qaida prijeti novim napadima na saudijskog princa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Al-Qaida je zaprijetila novim napadima u Saudijskoj Arabiji nakon neuspjela atentata od 27. kolovoza na saudijskog princa, u on line video snimci Američkog centra za nadzor islamističkih postrojenja.

'Očekujte najgore!', kazao je šef ekstremističke mreže Naser al-Vajši ili Abu Basir u video snimci koja prikazuje samoubojicu Abdalaha Hasana Talija al-Asirija koji je izvršio atentat na princa Mohameda ben Nayefa ben Abdela Aziza, odgovornog za antiterorističku borbu u kraljevini.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna New York VIDEO: FBI pretražuje stanove u potrazi za teroristima Slika nije dostupna Saudijska Arabija Bombaš prošao kontrolu u dvjema zračnim lukama

>> Terorist sakrio eksploziv u - stražnjicu!

Na snimci se čuje telefonski razgovor koji je samoubojica al-Asiri (koji je osiguranje prevario tako što je sakrio eksploziv u stražnjicu) vodio s princom, lakše ranjenim u atentatu, radi pripreme njegova povratka iz Jemena u Saudijsku Arabiju pod izlikom da se želi pokajati. Saudijsko ministarstvo unutarnjih poslova objavilo je dijelove tog razgovora 1. rujna. (S.D./Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene