Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odgovorili Sarkozyju

'Nećemo emitirati snimku ubojstva terorista u Toulouseu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novinska TV mreža Al Jazeera danas je izvijestila kako je odlučila ne emitirati video snimku na kojoj je prikazano ubojstvo terorista u Toulouseu, zahvaljujući kameri pričvršćenoj na njegovoj odjeći.

'Al Jazeera ne namjerava prikazati pucnjavu francuskih policajaca', stoji u priopćenju novinske tv-mreže čije je sjedište u Kataru, objavljenom na njezinim web-stranicama. Francuski predsjednik Nicolas Sarkozy ranije je pozvao TV mreže i TV postaje da ne prikazuju spomenutu video-snimku, čiju je kopiju na USB memoriji dobilo i Al Jazeerino dopisništvo u Parizu.

Pročitajte i ovo Pronađene kosti nestalog dječaka Emilea tužan kraj potrage Pronašla je lubanju nestalog dječaka Emilea, ovo je njezino jezivo svjedočanstvo Ivan Bulj izašao iz zatvora - 1 ubojica na slobodi FOTO Neobična scena: Pogledajte tko je Bulja dočekao pred zatvorom

>> Sarkozy medijima: Ne objavljujte snimke ubilačkog pohoda

Novinar Al Jazeerina dopisništva u Parizu za Reuters je kazao kako je mreža došla do zaključka da snimka ne sadrži nikakve nove informacije te da bi se njezinim emitiranjem prekršio etički kodeks kuće. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene