Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sankcije UN-a

Ahmadinedžad: Neprijateljima ćemo se oduprijeti i silom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iran će i dalje, i u slučaju novih sankcija Ujedinjenih naroda, braniti svoja prava u vezi sa svojom nuklearnom politikom, izjavio je predsjednik Mahmud Ahmadinedžad.

'Oduprijet ćemo se neprijateljima. Branit ćemo prava nacije pa makar i na silu', rekao je iranski predsjednik Mahmud Ahmadinedžad u govoru prigodom 21. obljetnice smrti imama Homeinija, utemeljitelja Islamske republike.

Pročitajte i ovo Sayyed Ali Khamenei Situacija se zaoštrava Predsjednik Irana najavio: "Svaki izraelski odgovor dočekat ćemo s još jačim udarom" Ilustracija Vodi se žestoka rasprava Netanyahu pred velikom dilemom nakon iranskog napada: "Napravit ćemo sve što je potrebno"

Iranu kojem su već u tri navrata određene sankcije UN-a zbog obogaćivanja uranija, sljedećih dana prijeti nova rezolucija uz sankcije Vijeća sigurnosti.

Ahamadinedžad je ponovio kritike upućene Izraelu i Sjedinjenim Državama nakon izraelskog napada na brodove humanitarne pomoći za Gazu, u kojima je u ponedjeljak ubijeno najmanje devet ljudi. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene