Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Trojica stražara i policajac

Afganistan: Najmanje četvero mrtvih u napadu na hotel

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najmanje četiri osobe ubijene su u samoubilačkom napadu talibana na jedan hotel blizu Kabula, objavilo je afganistansko ministarstvo unutrašnjih poslova.

Trojica hotelskih stražara i najmanje jedan policajac ubijeni su u napadu blizu jezera Karga, desetak kilometara od središta afganistanskog glavnog grada, rekao je glasnogovornik ministarstva koji je objasnio da za sada nemaju precizan broj civilnih žrtava te da je u napadu sudjelovalo četiri ili pet napadača, od kojih su dvojica ubijena.

Ministarstvo unutarnjih poslova objavilo je da je oslobođeno nekoliko civila koje su talibani uzeli za taoce, ali nije predočilo precizan broj.

Pročitajte i ovo Ivan Kaštelan i Ana Hinić - 2 Ravnateljice nije bilo Roditelj u učionici nasrnuo na profesora: "Ovo nije prvi napad u toj školi, što je poduzela ravnateljica?" Rusiji je teško povjerovati da je Islamska država odgovorna za teroristički napad Napad u Moskvi Rusiji je teško povjerovati u krivnju Islamske države: "Zapad se požurio pripisati im odgovornost"

>> Afganistan: Ubijeno 16 civila i 3 vojnika NATO-a

Pobunjenici su u noći između četvrtka i petka pokrenuli samoubilački napad na hotel blizu Kabula, za koji su odgovornost preuzeli talibani.

Jedan glasnogovornik pobunjenika rekao je u telefonskoj poruci da su talibani pokrenuli napade na dva hotela u kojima odsijedaju stranci, iako je policija do sada potvrdila jedan napad. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene