Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kolumbijski policija je u srijedu s kokainom u želucu uhitila 78 -godišnjeg Španjolca u zračnoj luci u Bogoti. On je najstariji strani državljanin uhićen na osnovu optužbe za krijumčarenje droge u toj južnoameričkoj državi.


Jose Martinez Molla je zbog nervoznog ponašanja po dolasku u zračnu luku u Bogoti pobudio sumnju službenika zaduženih za sprječavanje krijumčarenja drogom, a rendgenskim pregledom kod njega je otkriveno 400 grama kapsula napunjenih kokainom, izvijestila je policija.

Martinez je sada u zatvoru u Bogoti suočen s optužbama za krijumčarenje droge, a kapsule s kokainom su mu zbog opasnosti od trovanja izvađene u bolnici.

Učiteljica osnovne škole proizvodila i prodavala drogu!

Vezani članci Zagrebačka policija zaplijenila 45 kilograma droge - 5 Veliki ulov zagrebačke policije: Dileri u kući i automobilu skrivali marihuanu, hašiš, kokain, digitalne vage i novac Kokain, ilustracija Cijena je stabilna, a čistoća raste: Kokain u Europi nikad dostupniji, dileri se u pandemiji prebacili na dostavu

Jose Martinez Molla postao je najstariji strani državljanin uhićen u Kolumbiji koji je služio kao ljudski kurir, navodi policija u priopćenju. Dodaje i da je prije deset godina zbog krijumčarenja droge uhićen i jedan 82-godišnji Kolumbijac.

Krijumčarenje kokaina glavni je izvor financiranja kolumbijske ljevičarske gerilske organizacije FARC, a Peru je postao najveći proizvođač u regiji.(Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook