Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Totalni kaos u Libanonu

Iz zatvora im pobjeglo 69 zatvorenika, uhićeno njih 15, jednoga u zatvor dovela majka - Petorica nakon bijega poginula u sudaru

Libanon: Pobjegli iz zatvora pa poginuli u sudaru - 3
Libanon: Pobjegli iz zatvora pa poginuli u sudaru - 3 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Libanon: Pobjegli iz zatvora pa poginuli u sudaru - 1 Libanon: Pobjegli iz zatvora pa poginuli u sudaru - 1 Foto: DNEVNIK.hr Libanon: Pobjegli iz zatvora pa poginuli u sudaru - 3 Libanon: Pobjegli iz zatvora pa poginuli u sudaru - 3 Foto: DNEVNIK.hr Libanon: Pobjegli iz zatvora pa poginuli u sudaru - 5 Libanon: Pobjegli iz zatvora pa poginuli u sudaru - 5 Foto: DNEVNIK.hr Libanon: Pobjegli iz zatvora pa poginuli u sudaru - 2 Libanon: Pobjegli iz zatvora pa poginuli u sudaru - 2 Foto: DNEVNIK.hr +1 Libanon: Pobjegli iz zatvora pa poginuli u sudaru - 4 Galerija 1/6 >>
Pet zatvorenika poginulo je u sudaru, nakon što su pobjegli iz zatvora i zabili se ukradenim automobilom u stablo nakon masovnog bijega iz zatvora u Libanonu.

Ukupno 69 zatvorenika uspjelo je srušiti svoja vrata od ćelija i pobjeći iz zatvora u blizini glavnog grada Libanona Bejruta u masovnom bijegu, prenosi BBC.

Pročitajte i ovo Teretni brod - 1 Traže oslobođenje kapetana Bekavca Sindikat pomoraca apelira na Ministarstvo: "Ovo je kriminalizacija pomoraca, cijeli slučaj jako je čudan" Petrak uskoro na ispitivanju - 4 Bježao sedam mjeseci Narkobos Petrak iz zatvora u Splitu uskoro ide na ispitivanje u USKOK: "Puno veći su rizici kada je u pitanju svjedok"

Petnaest ih je nakon bijega uhićeno, prenose državni mediji, a jednoga od njih u zatvor je vratila majka. Snage sigurnosti provele su pretragu okolnog područja, a lokalno stanovništvo upozoreno je da budu na oprezu. 

No nakon bijega došlo je i do smrtne nesreće u kojoj je poginulo pet ljudi. Naime, šest zatvorenika ukralo je automobil pri bijegu.

Libanon: Pobjegli iz zatvora pa poginuli u sudaru - 3 Libanon: Pobjegli iz zatvora pa poginuli u sudaru - 1 (Foto: DNEVNIK.hr)

"Bijela Dacia sudarila se sa stablom, a kasnije je otkriveno da su unutra bili brojni zatvorenici koji su ga ukrali vlasniku i njime pobjegli dalje iz okolice zatvora", izvještavaju tamošnji mediji.

U sudaru je poginulo pet muškaraca, a još je jedna osoba ozlijeđena.

Istraga bijega je u tijeku, a iz državnog odvjetništva potvrdili su kako sumnjaju u postojanje dogovora između zatvorenika i zaštitara u zatvoru.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene